Projekt bemutatása: A projekt során egy Voluson E8 BT18 Ultrahang diagnosztikai készülék került beszerzésre, melynek képfelbontása (élessége, érzékenysége) többszöröse a korábbiaknál, színkódolt doppler spektruma (érzékenysége) magas, az automatikus kép optimalizálása lehetővé teszi, hogy kézzel történő beállítás nélkül a legoptimálisabb (a helyzethez, vastagabb, vékonyabb hasfalhoz igazítva) vizsgálati körülményeket  biztosítson, az automatikus optimalizálás mind a B mind a PW Doppler módban elérhető, az alkalmazott sonobiometria gyorsabbá és pontosabb teszi a méréseket, a beépített CD/DVD író/olvasó és merevlemez szükségtelenné teszi külső adattároló alkalmazását, a korszerű 4D-s vizsgáló fejek biztosítják a magas felbontást és doppler érzékenységet, a HD live studio élethű 4D-s képet ad, a 23’’-os LED LCD monitor kiváló képminőséget biztosít.

Az új funkciók nem csak és kizárólag a képalkotásra terjednek ki, az ergonómia, felhasználó barát kialakítás és az automatizált folyamatok mind hozzájárulnak egy jobb, pontosabb és gyorsabb diagnózis elkészülésében. Az új eszköz  képességei révén jelentősen javítja a diagnosztika pontosságát, csökkenti az egy páciensre eső időszükségletet a gyorsabb és nagyobb felbontású képalkotása révén, ezáltal a vizsgálattal járó esetleges kellemetlenségeket is, illetve a legfontosabb, egy megbízhatóbb és precízebb diagnózis felállítását teszi lehetővé, amivel versenyképesebb szolgáltatást kapunk és ami megfelel a kor követelményeinek. Ezáltal a teljes szolgáltatásunk innovatívabb lesz és immár képes lesz teljesíteni az elvárt legjobb minőségű szolgáltatást.

Támogatás intenzitása: 50%,

Projekt tényleges befejezése: 2018.07.20.

Rendkívüli közlemény!

Értesítem kedves betegeimet, hogy a koronavírus fertőzés nagyarányú elterjedése miatt a rendelésem az Önök és a magam védelme érdekében bizonytalan ideig szünetel.

Továbbra is elvégzem a már előjegyzett és az új ultrahang szűrővizsgálatokat a terhesség 12. 18. 24. és 30. hetében. Végzünk kombinált teszteket, Trisomy és Nifty- teszteket is. Ezekre a vizsgálatokra bejelentkezés a már ismert telefonszámon történik: 20-920-8138.

Az online időpont foglalás egyenlőre szünetel. Kérdés esetén email-ben vagy telefon tudnak velem konzultálni. Meddőséggel kapcsolatos kivizsgálásról és kezelésről a fenti telefonszámon kaphatnak felvilágosítást.

Amennyiben sürgős, halaszthatalan próblémájuk adódna keressenek telefonon.

Megértésüket köszönöm!
Dr.Lollok Zoltán